price

Szolgáltatások, árak

Minden weboldalt egyedileg kialakított arculattal, elegáns stílusban készítek, WordPressben. Biztonságos, non-stop elérhető, stabil tárhelyen  helyezem el. Karbantartással gondoskodom a folyamatos működésről és gyors betöltésről.

SEO kereső-optimalizálással, hogy ügyfelei elsőként találják meg!

 • Bemutatkozó 79.000 Ft

  Alap statikus bemutatkozó weboldal, referenciák feltüntetésével

 • Aktív 129.000 Ft

  Kapcsolat és szolgáltatás oldalakkal, blogbejegyzésekkel, űrlapokkal.

 • Ügyfélmágnes 199.000 Ft

  Bemutatkozás, kapcsolati oldalak, extra design elemek, képgaléria, CTA-k.

 • Professzionális 299.000 Ft

  Webáruház, időpontfoglaló rendszer, hírlevél küldő rendszer - 299.000 Ft-tól, egyedi árajánlat alapján.

 • Weboldal karbantartás szolgáltatás 4.990 Ft

  Minden általunk készített weboldalhoz ajánlott, de már meglévő weboldalhoz is kérhető. Havi rendszeres karbantartás: 4990 Ft/hó.

Egyéni vállalkozóknak

Szívesen vállalom el a kevesebbet hozó kisebb ügyfeleket, egyéni vállalkozásokat. Nálam nincsenek rejtett költségek, nem fogja meglepetés érni. Mivel szabadúszóként egyedül dolgozom, alacsonyak a költségeim. A munkám színvonala és igényessége viszont kiemelkedő. Keressen bizalommal!

Olcsó Gyors Szép weboldal!

Az általam megadott szolgáltatás ára nem tartalmazza a tárhely és a domain díját, de nagyon kedvezményes és minden szempontból megfelelő tárhelyet tudok ajánlani, és segítek a megszerzésében! Ne keressen és fizessen feleslegesen előre egy olyan tárhelyért, amely nem felel meg a weboldal építés követelményeinek, így annak gyors elérése valamint stabil működése sem biztosítható általa! Ne dőljön be a kecsegtető ingyenes ajánlatoknak. Azok valójában nagyságrendekkel többe kerülnek, ha működöképes weboldalt akarunk rajtuk üzemeltetni.

Keressen bátran, érdemes!